БФ "Открытые ладони" / CF Open Palms
Пятница, 26.04.2024, 09:54



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Поиск

Статистика

Главная » 2013 » Апрель » 8 » Семья Кошельник благодарит за своевременную помощь
18:37
Семья Кошельник благодарит за своевременную помощь

    В марте мы оплачивали курс реабилитации в центре доктора Козявкина В.И. для Владика Кошельника. Буквально перед выездом во Львов возникло обострение у мамы Владика (Яна больна рассеянным склерозом), и с ребенком пришлось ехать бабушке, Яне – ложиться в стационар и подлечиваться самой, а нам – покупать назначенные ей лекарства. 


Когда все снова собрались дома, Яна прислала нам письмо:

«Я хочу подякувати за підтримку, розуміння, терпіння. В теперішньому світі цього не вистачає. Я дуже вдячна Богу, що Ви з’явились на моєму життєвому шляху. Доля дала мені дуже багато випробувань, але я не падаю духом, не маю права. І буду в майбутньому боротись за життя - своє і сина.                              

         В першу чергу хочу подякувати за допомогу у придбанні дороговартісних ліків для мене. За Вашу чуйність і готовність в любий час допомогти і підтримати. Без ліків, я б не справилась із загостренням розсіяного склерозу. Я ще повністю не поправилась, але я впевнена, що все буде добре. І в моїй чорній полосі теж засвітить сонечко. Бо перший промінь уже є - це Ваша чуйна команда. 


Завдяки Вам мій синочок пройшов курс лікування з 18 по 29 березня 2013 року в реабілітаційному центрі Еліта м. Львова, за що я Вам безмежно вдячна. Під час лікування йому були проведені такі процедури -  ЛФК, нейрофізіологічна корекція хребта, рефлексотерапія, масаж, мобілізуюча гімнастика, мобілізація периферичних суглобів, апітерапія, механотерапія, корекція ходи, ерготерапія, арофаційний масаж,  заняття на апараті «Дельфіноімітатор», електротерапія тощо.                                                                                                           В результаті проведеного лікування м’язовий тонус у ніжках і ручках знизився. Збільшився об’єм активних рухів у суглобах. Синочок почав вище піднімати ніжки  і впевніше робити свої тяжкі кроки в повноцінне майбутнє життя. Ставлення медперсоналу було дуже чуйним і добрим - це теж дуже потрібно нашим діткам. 

            

     Нам рекомендовано також плавання, іпотерапія, велотренування, ЛФК, масаж та багато інших процедур, щоб збільшити рухливість суглобів.                                                                                                                                                   Я дуже сподіваюсь на подальшу підтримку чуйних людей. Дай Бог Вам здоров’я і  щасливого майбутнього.

   З повагою,  Кошельник Яна"    

Категория: События | Просмотров: 960 | Добавил: Айлен
Помочь легко!

 





Контакты и реквизиты Фонда



Наши новости
Де потрібна допомога саме зараз?

Гаманець або життя? Долю вирішуєте Ви

76340 грн. - аби врятувати спинку Лізочці

5 декабря - ДАЙ ПЯТЬ!

Коляска для Маши

Коли диво - поряд) Бігова доріжка для Сені

Коли фейсбук-like справді допомагає - ДЯКУЄМО!

Rotary club Kiyiv Multinational - СПАСИБО!

Даня и Маша: две радости!

Грант из Вены - чтобы дышалось легче


Наш блог

Ира Гавришева: для всех, кто остается жить.

Валерия: один день моей жизни

Шестирічний Влад провів свій День народження в Управлінні МНС Харківської обл.

Что нужно знать, если Вы или Ваш близкий страдает от сильной хронической боли и нуждается в наркотическом обезболивании?

Как надо (и не надо) обращаться в благотворительные фонды

Про фонды, которым стоит доверять, или Выгодные инвестиции

Сеня Осташевский - первая осознанная елка :)

Братья Кривошей – с первым снегом!

Вита Данилюк – "так даже интересней"

Между друзьями...

Copyright MyCorp © 2024      Конструктор сайтов - uCoz