БФ "Открытые ладони" / CF Open Palms
Пятница, 26.04.2024, 00:35



Приветствую Вас Гость | RSS
[ Главная ] [ Регистрация ] [ Вход ]
Меню сайта

Поиск

Статистика

Главная » 2016 » Февраль » 25 » 76340 грн. - аби врятувати спинку Лізочці
18:51
76340 грн. - аби врятувати спинку Лізочці

На руках у одинокої мами Марини 11-ти річна донечка Ліза. В одній маленькій, але дуже бажаній крихітці хвороб зібралося дуже багато, і вони супроводжують все її дитинство.

Наразі Ліза з мамою знаходяться у лікарні ОХМАТДИТ, в ортопедичному відділенні. З 12 лютого Ліза сидить на витяжці хребта і мусить терпіти це десь до початку березня, далі операція – вирівнювання хребта за допомогою складної конструкції, котра залишиться всередині Лізи на все життя. І це лише один з етапів складного лікування.

 (ось ця конструкція на фото зараз тримає Лізину спинку, інакше хребці "зминаються" і весь тулуб просідає вниз, стискуючи внутрішні органи)

До 9 років дівчинка пересувалася за допомогою милиць, зараз стан погіршився, спина вже не тримається сама, хребці ніби сипляться вниз, через це стискаються внутрішні органи, розвиваються неврологічні проблеми, також почали вивертатися ніжки.

У звичайному ж житті Ліза навчається у 5 класі, мама відвозить донечку в школу на інвалідному візку, адже школа стала для неї ще однією родиною – там друзі, спілкування, дитина займається з задоволенням. Вона надзвичайно щира та комунікабельна, обожнює заняття в басейні. Двічі приймала участь у змаганнях та дуже пишається отриманими медалями.

На жаль, хвороба стрімко прогресує, і лікарі одностайні в своєму рішенні – термінова операція просто необхідна. Спеціальна конструкція, яку потрібно вбудувати в хребет Лізи, утримуватиме його докупи і залишиться з Лізою на все її життя, її вартість 76340,00 грн, рахунок.  

 

 «В майбутньому я бачу її повноцінною людиною, не залежною від візочка та мене. Для цього нам потрібно боротися й боротися. Корекція хребта за допомогою операції - це тільки перший етап нашого лікування, який повинен поставити Лізу на ніжки.

Для цього потрібні сила волі, терпіння та любов до життя. Лізочка все це розуміє. І, не зважаючи на біль, навіть в лікарні, сидячи на витяжці хребта, не падає духом, шуткує та сміється."

Сума до збору непосильна для матері одиначки, невелику частину коштів зібрали друзі та родичі, але цього недостатньо, а операція вже так близько.

Лізина мрія - брати участь у олімпійських змаганнях з плавання, для цього, попри нестерпний біль, дівчинка займається в басейні. Допоможіть нам втілити мрію цієї крихітки, і хто зна, може, за кілька років ми з гордістю вітатимемо нову олімпійську чемпіонку і розумітимемо, що ми до цього причетні..

 

Діагноз: Стан після оперованої спиномозкової грижі. Гідроцифалія. Шунтована. Синдром Арнольда Кларі 2 ступеню.S- образний сколіоз 4 ступеню. В'ялий нижній парапарез нижніх кінцівок. Порушення функцій тазових органів. Хронічний пієлонефрит.

Допомогти Лізі:

Банківським переказом на рахунок фонду:
 
в ПАТ КБ "ПриватБанк"
Код ЄДРПОУ 38662944
МФО: 300711
р/р 26007052730058
Отримувач БФ «Відкриті долоні»
Призначення платежу: добровільна пожертва для Білецької Лізи 
 
в ПАТ "ПУМБ" в г. Киев:
Код ЄДРПОУ 38662944
МФО 334851
р/р 26006621
Отримувач БФ «Відкриті долоні»
Призначення платежу: добровільна пожертва для Білецької Лізи 

або через он-лайн перекази за лінком 

Категория: События | Просмотров: 1134 | Добавил: Айлен
Помочь легко!

 





Контакты и реквизиты Фонда



Наши новости
Де потрібна допомога саме зараз?

Гаманець або життя? Долю вирішуєте Ви

76340 грн. - аби врятувати спинку Лізочці

5 декабря - ДАЙ ПЯТЬ!

Коляска для Маши

Коли диво - поряд) Бігова доріжка для Сені

Коли фейсбук-like справді допомагає - ДЯКУЄМО!

Rotary club Kiyiv Multinational - СПАСИБО!

Даня и Маша: две радости!

Грант из Вены - чтобы дышалось легче


Наш блог

Ира Гавришева: для всех, кто остается жить.

Валерия: один день моей жизни

Шестирічний Влад провів свій День народження в Управлінні МНС Харківської обл.

Что нужно знать, если Вы или Ваш близкий страдает от сильной хронической боли и нуждается в наркотическом обезболивании?

Как надо (и не надо) обращаться в благотворительные фонды

Про фонды, которым стоит доверять, или Выгодные инвестиции

Сеня Осташевский - первая осознанная елка :)

Братья Кривошей – с первым снегом!

Вита Данилюк – "так даже интересней"

Между друзьями...

Copyright MyCorp © 2024      Конструктор сайтов - uCoz